Κάκος είναι ο απολογισμός που έχει ο Ολυμπιακός στους αγώνες που έδωσε κόντρα στις ισπανικές ομάδες φέτος αφού ως τώρα τους έχει χάσει όλους.

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει καθόλου καλό απολογισμό στους αγώνες που έχει δώσει κόντρα στις ισπανικές ομάδες αφού μετράει μόνο ήττες στις έξι αναμετρήσεις του (δύο από τη Μπαρτσελόνα, δύο από τη Μπασκόνια, μια από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μια από τη Βαλένθια) την ίδια στιγμή που πέρυσι είχε πετύχει τέσσερις νίκες μέσα στη χώρα της ιβηρικής Χερσονήσου.

Αυτό το σερί αρνητικών εμφανίσεων όλοι ελπίζουν να σταματήσει στις δύο εναπομείναντες αναμετρήσεις για τη φετινή Ευρωλίγκα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Βαλένθια εκτός έδρας και να επιστρέψει ο Θρύλος στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε ισπανικές ομάδες.

ΣΕΦ: Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για την ανάπλαση – Το πλάνο και για «Γ. Καραϊσκάκης», Κολυμβητήριο και… γύρω περιοχών!
ΣΕΦ: Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για την ανάπλαση – Το πλάνο και για «Γ. Καραϊσκάκης», Κολυμβητήριο και… γύρω περιοχών!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24