Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η ζημιά που έχει υποστεί το γόνατό του, κατά το χτεσινό φιλικό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός, το απόγευμα του Σαββάτου, αντιμετώπισε την Βόλφσμπεργκερ για το πρώτο φιλικό της χρονιάς. Νικήτρια ήταν η ομάδα μας, με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Αχμέντ Χασάν. Όμως, η νίκη αυτή βγήκε «ξινή» στους «ερυθρόλευκους», καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Κώστας Φορτούνης.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε ενοχλήσεις, με την πρώτη εκτίμηση να κάνουν λόγο για στροφική κάκωση, κάτι που σημαίνει πως του γύρισε το γόνατο!

Η φάση αυτή έγινε στο 26’ της φιλικής αναμέτρησης. Ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί η εξέταση για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Το θετικό είναι πως δεν πρόκειται για το δεξί γόνατο, το οποίο είχε υποστεί ρήξη χιαστού πριν δύο χρόνια. Όμως, η αγωνία δεν παύει να υπάρχει σε τεράστιο βαθμό.

Όλοι εύχονται να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για μεγάλη ζημιά, με τον ίδιο τον παίκτη να αποχωρεί από το γήπεδο περίλυπος!