Ο Θανάσης Ανδρούτσος, ουσιαστικά έχασε την ευκαιρία του Κορμπεράν, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 25χρονος διεθνής δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Θανάσης Ανδρούτσος, δεν έκανε κάτι… σπουδαίο στην αναμέτρηση της πρεμιέρας για το Ελληνικό πρωτάθλημα, επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτή η εξέλιξη ίσως τον οδηγήσει σε διαφορετικά μονοπάτια, ενόψει της σεζόν που ξεκίνησε.

Ενώ ο Ανδρούτσος βρέθηκε εντελώς εκτός πλάνων επί Μαρτίνς, ο Κορμπεράν τον επανέφερε, του έδωσε ευκαιρία την Κυριακή επί του ΠΑΣ Γιάννινα (και μάλιστα ως βασικός), παίζοντας στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η εικόνα του δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο β’ μέρος. Αντιθέτως, ο Λεονάρντο Κούτρης πήγε αρκετά καλά στην παρουσία του.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν αξιοποίησε όπως έπρεπε την ευκαιρία του Ισπανού προπονητή των Πειραιωτών, κάτι που ενδεχομένως να δυσκολέψει την παραμονή στο «λιμάνι».

Ομάδες που ενδιαφέρονταν για εκείνον, υπάρχουν, ενώ κι ο Θρύλος απέρριψε επίσημη πρόταση για τον Ανδρούτσο.

Πόσο εύκολα θα αντιστρέψει το κλίμα ο Ανδρούτσος, είναι καθαρά στο χέρι του. Επιγραμματικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του Wyscout ο Ανδρούτσος έπαιξε 50 λεπτά έχοντας 30/37 ενέργειες στο σύνολο με 81%. Είχε 30/31 πάσες με 97%, 0/1 μακρινές μπαλιές, 0/1 ντρίμπλες και δεν πήρε καμία μονομαχία με αντίπαλο του, έχοντας 0/5. Το καλό ποσοστό του ήταν στις πάσες του. Εκεί δηλαδή είχε καλά νούμερα. Ο Κορμπεράν τον έκανε αλλαγή με τον Άβιλα στο β’ μέρος. Και ως γνωστόν ο Άβιλα βοήθησε αισθητά έχοντας μάλιστα και ασίστ στο 1-0 του Βαλμπουενά.

Στον Θρύλο ο παίκτης έχει 111 ματς με 4 γκολ και 8 ασίστ. Προέρχεται από τις Ακαδημίες και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αρκετές θέσεις.