Το τεράστιο σκάνδαλο με την επιλογή Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης ολοκληρώθηκε, καθώς η ΚΕΔ όρισε τον Μανούχο ως ρέφερι του αγώνα.

Απίστευτη η κατάσταση της ΚΕΔ των Φρόιντφελντ, Μάνταλου, η οποία για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι είναι αναρμόδια. Πρόκειται για ένα πραγματικό σκάνδαλο, καθώς ο Σουηδός όρισε τον Μανούχο (Αργολίδας) ως διαιτητή για το ματς ΑΕΚΆρης. Η ΚΕΔ φαίνεται να αγνοεί τον εαυτό της, καθώς είναι πρωτοφανές παγκοσμίως να προτείνουν κάτι δύο ομάδες (ο Άρης πρότεινε Έλληνα διαιτητή και τυχαία συμφώνησε η ΑΕΚ) και να επιτρέπεται αυτό που θέλουν, παρά την κοινή συμφωνία όλων (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη) για ξένους διαιτητές στα μεταξύ τους ματς.

Η συμφωνία αυτή «παραβιάστηκε» από τους κιτρινόμαυρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο ο Θρύλος όσο και το “τριφύλλι” αντέδρασαν μαζί με τον “δικέφαλο του βορρά“.

Στο VAR του εν λόγω προσεχούς αγώνα επιλέχθηκε ο Ολλανδός Μπλανκ που είναι διεθνής, αλλά μόνο στο VAR, από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι 35 ετών και εντάχθηκε στην Α’ Ολλανδίας το 2018.