Ο Όλεγκ Προτάσοφ ήταν καλεσμένος την Πέμπτη το βράδυ στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" και έζησε από κοντά μετά από καιρό ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Επέστρεψε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά και προσπαθεί να βρει την ηρεμία του μετά από δυο χρόνια περιπέτειας ο Όλεγκ Προτάσοφ.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ ήταν από τους εκλεκτούς καλεσμένους την Πέμπτη το βράδυ στο γήπεδο “Καραϊσκάκη” και έζησε από κοντά μετά από πολύ καιρό ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Χάρηκε για τη νίκη και ακόμα περισσότερο που έζησε την ατμόσφαιρα του γηπέδου “Καραϊσκάκη” και αυτόν τον υπέροχο κόσμο όπως μας είπε χαρακτηριστικά στο thrylos24.gr: «Χαίρομαι πολύ που βρέθηκα μετά από καιρό και πάλι κοντά σε φίλους, που είδα τον Νικό Αναστόπουλο, τον Γιώτη Τσαλουχίδη με τους οποίους περάσαμε πολλά στο παρελθόν. Όμως χαίρομαι περισσότερο που είχαν την ευκαιρία να ζήσω αυτή την καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Μπορεί να μην αγωνίστηκα στο νέο “Καραϊσκάκη”, αλλά οι αναμνήσεις είναι πολλές από αυτό το γήπεδο. Και δεν το κατάφερα ούτε σαν προπονητής γιατί εκείνη την εποχή είχαμε έδρα τη Ριζούπολη. Όπως και να το κάνουμε ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η μεγάλη του δύναμη και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς με την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα στην νίκη επί της Φερεντσβάρος».

Ο Όλεγκ Προτάσοφ επέστρεψε για να μείνει στην Ελλάδα και να ηρεμήσει όπως λέει γιατί ο πόλεμος στην πατρίδα του τον έφερε σε δύσκολη θέση με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία. Τελείωσε η συνεργασία του με την Ουκρανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τώρα που σε λίγο θα μπει η άνοιξη θα απολαύσει την Ελλάδα που έχει σαν δεύτερη πατρίδα.