Οικονομάκου: "Η ψυχολογική πίεση με κράτησε μακριά από το θέατρο"! Εξομολόγηση και αποκαλύψεις από την Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 και τη Τζένη Θεωνά. Το επεισόδιο θα προβληθεί το Μεγάλο Σάββατο και σήμερα είδαμε ένα μικρό απόσπασμα στο Happy Day.

«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα.

Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο, γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, την παρέα που είχα, με την παράσταση, το ρόλο, την αποδοχή του κόσμου… Και από την άλλη, μέσα μου ένιωθα χαμένη στο διάστημα», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου είπε επίσης: «Ήταν μια αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε και αποφάσισα ότι μέχρι να το λύσω, κάνοντας ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να κάνω θέατρο. Δεχόμουν προτάσεις για το θέατρο και με έλουζε κρύος ίδρωτας».

kotsip

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24