Συμφώνησαν οι περισσότερες ομάδες, για επανέναρξη του πρωταθλήματος... με ενστάσεις από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

Το πρωτάθλημα της Super League πρέπει να συνεχιστεί, αυτό ήταν κάτι στο οποίο συμφώνησαν οι περισσότερες ομάδες που έλαβαν μέρος στην τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής. Όμως, υπήρχαν και αντιρρήσεις, αφού η πλευρά του ΠΑΟ και ο Γιάννης Αλαφούζος, εξέφρασε δυσαρέσκεια για τη συνέχισή του, ενώ ενστάσεις είχε και η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Οι αρχές απαγορεύουν τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε. Οι παίκτες που θα επιστρέψουν από το εξωτερικό πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών. Είναι επικίνδυνο να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Αν κολλήσει έστω ένας διαγωνιζόμενος, τι θα γίνει; Εκπλήσσομαι με την ομοθυμία της επανέναρξης. Είμαι αντίθετος», υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος, με τους Κωστούλα, Γκαγκάτση, Δάρα να συμφωνούν μαζί του.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε:

«Προτείνω να δώσουμε ένα χρονικό όριο για εκκίνηση ομαδικών προπονήσεων. Αν ξεπεραστεί, να διακοπεί το πρωτάθλημα», και μαζί του συμφώνησε ο εκπρόσωπος της Λαμίας.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, λέγοντας πως: «Θέλουμε να παιχτεί ποδόσφαιρο, αλλά με προϋποθέσεις υγιεινής».

Την δική του γνώμη εξέφρασε και ο Αλέξης Κούγιας που υποστήριξε:

«Πρέπει να φροντίσουμε για την υγεία των διαγωνιζομένων. Πρέπει σήμερα να βγει ένα μήνυμα ότι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Προτείνω να συγκεράσουμε και την άποψή του κ.Αλαφούζου και τη δική μου άποψη, να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Να ξεκινήσουμε ατομικές προπονήσεις. Αν δεν επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις, τότε να διακόψουμε. Ας συντηρήσουμε την ελπίδα». 

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε εκ νέου τον λόγο τονίζοντας:

«Η κυβέρνηση που γνωρίζει έχει αποφανθεί ότι ομαδικές προπονήσεις δεν επιτρέπονται. Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία διέκοψαν. Στον ίδιο δρόμο είναι Ιταλία και Αγγλία. Όλες οι καφετέριες έχουν διακόψει τη συνδρομή της Nova. Στο τέλος θα φτάσει στο σημείο η Nova να μας ζητάει και χρήματα πίσω. Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα χάσουμε πολύ περισσότερα απ αυτα που θα κερδίσουμε. Ξεχάστε τα διαρκείας. Όλα τα ματς και του χρόνου θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.Θα είναι επικίνδυνο να παίξουμε. Τι θα κανουμε; Θα πιέσουμε υπουργούς για να αλλάξουν απόφαση για τις ομαδικές προπονήσεις».