Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις αποφάσεις για τα όσα έγιναν στο τέταρτο ντέρμπι των τελικών της Stoiximan Basket League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Για τον Ολυμπιακό αναφέρει αναλυτικά ότι επιβλήθηκε «α) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα (φραστική επίθεση εκ μέρους μεμονωμένων οπαδών εκτός αγωνιστικού χώρου, πριν την έναρξη του αγώνα) και β) χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, παραπτώματα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ».

Επιπλέον, ο αθλητικός δικαστής προσθέτει ότι «απαλλάχθηκαν από τις πειθαρχικές κατηγορίες α) περί χρήσης δεικτών laser και β) περί χρήσης πανό, ήτοι για παραπτώματα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ως άνω αγώνα».

Κύπελλο Μπάσκετ: Σε τρεις πόλεις της Κρήτης το Final Eight!
Κύπελλο Μπάσκετ: Σε τρεις πόλεις της Κρήτης το Final Eight!

Όσον αφορά την «πράσινη» ΚΑΕ, επισημαίνεται ότι «απαλλάχθηκε των πειθαρχικών κατηγοριών για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24