Η αποστολή του Ολυμπιακού Β' για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Τηλυκράτη. Αυτούς επέλεξε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται για την Β’ ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Super League 2. Επόμενος αντίπαλος ο Τηλυκράτης σε μια εντός έδρας αναμέτρηση.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και σιγά σιγά να ανακάμψουν αγωνιστικά. Ο Θρύλος πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 την περασμένη αγωνιστική. Όταν και επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού Β’ με 3-1 για την 4η αγωνιστική στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Πλέον, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του. Για το ματς του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη το Σάββατο (28/10, 16:00). Κόντρα στον Τηλυκράτη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο τεχνικός της ομάδας, Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή, την οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά συμπεριλήφθηκαν οι εξής:

Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Κωστή, Καράκουτης, Κεϊτά, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Μαρίνος, Μιχαήλ. Μουζακίτης, Παπαδούδης, Πινακάς, Σαπουντζής, Σγουρός, Στουρνάρας, Συρμής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.