Οι Έλληνες της ομάδας μας κάνουν τη διαφορά στην έως τώρα πορεία του Θρύλου στην Ευρώπη...

Το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Κώστα Φορτούνη στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, το αντιλαμβάνονται όλοι. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει πολύ καλή χρονιά και έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Αλλά δεν είναι μόνο εκείνος που έχει προσφέρει αρκετά. Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του Θρύλου έχουν καταλυτική συνδρομή στην πορεία του Ολυμπιακού φέτος, ειδικά στην Ευρώπη. Με αποδείξεις!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει συνολικά 22 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ, την κορυφαία επιθετική τους επίδοση σε μια σεζόν στα κύπελλα Ευρώπης, ενώ έρχονται και τα δύο ματς με την Ντιναμό Κιέβου. Το ζήτημα είναι πως από αυτά, τα 13 τα έχουν σημειώσει Έλληνες παίκτες. Μάλιστα, αν αναλογιστούμε πως δύο είναι αυτογκόλ, οι Έλληνες παίκτες έχουν 13/20, δηλαδή το 65% των τερμάτων του Θρύλου στη φετινή του ευρωπαϊκή παρουσία.

Ξεχωρίζουν ο Κώστας Φορτούνης με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο με 5 γκολ, με τον Βασίλη Τοροσίδη να ακολουθεί με 2, ενώ ένα τέρμα έχει σημειώσει ο Μπουχαλάκης.