Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου, είναι έτοιμος να ακολουθήσει το δρομολόγιο Πειραιά - Τίλμπουρχ, όπως και πριν λίγες ώρες ο συμπαίκτης του, Μάριος Βρουσάι.

Η Βίλεμ είναι έτοιμη να κάνει ακόμα έναν παίκτη του Θρύλου δικό της. Ο λόγος για τον Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον Μάριο Βρουσάι.

Η Ολλανδική ομάδα, μετά το πετυχημένο πέρασμα του Κωνσταντίνου Τσιμίκα, θέλει να συνεχίσει στην ίδια «πετυχημένη» συνταγή και να καλύψει «τρύπες» στο ρόστερ της, με νέα παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε πως, μόλις εχθές το Thrylos24.gr σας έγραψε για τον δανεισμό του Βρουσάι και ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Δημήτρη Νικολάου. Κάτι μάλιστα που φαίνεται πως θα γίνει πολύ σύντομα.

Είναι έτοιμη λοιπόν η Βίλεμ να κάνει δικό της και τον Δημήτρη Νικολάου. Μία κίνηση που, σαφώς ευνοεί και τον Ολυμπιακό, αφού θα πάρουν και οι δυο παίκτες εμπειρία από ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το Ολλανδικό. Θυμηθείτε άλλωστε τι έγινε με τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, ο οποίος έκανε εκπληκτική χρονιά επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό, αρκετά πιο ώριμος και ποιοτικός.

Αναμένεται λοιπόν να παραχωρηθεί για εξάμηνο δανεισμό, όπως ο Βρουσάι και εφόσον πάνε όλα καλά έως το καλοκαίρι, θα επέλθει περαιτέρω συμφωνία για επέκταση του δανεισμού του.