Ο ξεφτίλας δε φοβάται την… ξεφτίλα!

Το...γνωστό και μη εξαιρετέο αθλητικό σάιτ συνεχίζει την προπαγάνδα και την λασπολογία εναντίον του Ολυμπιακού με άρθρα που δεν έχουν λογική.


Κάποιοι άνθρωποι δεν φοβούνται το πόσο ξεφτιλίζονται με αυτά που λένε και με τις πράξουν τις οποίες κάνουν! Έτσι λοιπόν και ο Λαλάκης, δεν φοβάται την ξεφτίλα και συνεχίζει να κάνει την γνωστή του προπαγάνδα δίχως να έχει περιορισμούς.

Στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός πέρασε… με αέρα Πρωταθλητή. Νίκησε 0-4 αλλά κάποιοι ψάχνονται για λάθη τα οποία όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά γελάνε με αυτά που λένε. Μάλιστα είναι τέτοια η ξεφτίλα τους που με Βίντεο – Ντοκουμέντο προσπαθούν να πείσουν το κόσμο ότι τα πράγματα είναι όπως εκείνοι τα λένε. Εντάξει, το ξέρουμε ρε παιδιά. Ο Ολυμπιακός σας έχει προκαλέσει εφιάλτες, βλέπετε οράματα στον ύπνο σας και τρέμετε μόνο που θα πείτε και το όνομα του Ολυμπιακού.

Όχι όμως και έτσι. Ξεφτιλίζεστε σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ βαθμό. Υπάρχει μία παροιμία που λέει «Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται…», έτσι και σε εσάς αρμόζει κάτι άλλο «Ο ξεφτίλας την ξεφτίλα δεν την φοβάται…». Μάλιστα συνεχίζεις να εκτίθεσαι με άρθρα που όχι μόνο δεν έχουν λογική, αλλά προκαλούν αηδία και στον αναγνώστη. Λαλάκη, πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις στη στροφή με την ΒΛΑΚΕΙΑ που κουβαλάς…

Διάβασε επίσης