Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση επί του Άρη, σκοράροντας και το τρίτο γκολ της ομάδας μας.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ήταν ένας από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού, στη φιλική νίκη επί του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με αυτήν του την εμφάνιση, «πονοκεφαλιάζει» τον Πέδρο Μαρτίνς, για το ποιος θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ενόψει των αναμετρήσεων επί της Νέφτσι Μπακού. Στέλνοντας φυσικά και το μήνυμα πως, αν ξεκινήσει, θα τους φιλοδωρήσει και με γκολ, ή έστω μια καλή εμφάνιση, σπρώχνοντας την ομάδα μας στη νίκη.

Ο Σέρβος παίκτης, από τα φιλικά της Αυστρίας δείχνει… άλλος ποδοσφαιριστής, θέλοντας να κερδίσει το στοίχημα να παραμείνει στον Ολυμπιακό! Λίγο έλειψε να το χάσει, στη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Όμως, στο αποψινό φιλικό έβγαλε διάθεση, έπαιξε αρκετά καλά, στέλνοντας το μήνυμά του σε Μαρτίνς και Ολυμπιακό πως «είμαι εδώ»!

Το γκολ που πέτυχε, ύστερα από την πάσα «πάρε-βάλε» του Πιέρ Κούντε, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Γενικότερα, θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο τέρμα ο Ραντζέλοβιτς! Σίγουρα, θα χαροποιήσει αρκετούς η νέα του… εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα», και μακάρι να συνεχίσει σε τέτοιο ρυθμό. Τον έχει ανάγκη έναν καλό Ραντζέλοβιτς ο Θρύλος!