Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση στη ρεβάνς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και οι Τούρκοι ήδη τον φοβούνται πάρα πολύ.

Στο πρώτο ματς εναντίον της Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-2, αφήνοντας μια παράξενη αίσθηση λόγω του ότι είχε προηγηθεί με 3-0. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Αν και παραμένει ένα ακόμα παιχνίδι, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, η αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη θα είναι καθοριστική για τους “ερυθρόλευκους“. Ωστόσο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει στη διάθεσή του ένα πολύ σημαντικό όπλο και όχι οποιοδήποτε, τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 3 Απριλίου, στον αγώνα απέναντι στον Άρη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αφού είχε χάσει τον προηγούμενο αγώνα με τη Λαμία λόγω καρτών. Η επιστροφή του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή αποτελεί θέμα συζήτησης και στην Τουρκία, με πολλούς να θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που απαιτεί προσοχή λόγω του επικίνδυνού του παιχνιδιού.

Ο Βάσκος τεχνικός πιστεύει επίσης ότι ο 28χρονος μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός για το παιχνίδι του Θρύλου, καθώς έχει την ικανότητα να ασκήσει υψηλή πίεση και να προσφέρει μια επιπλέον λύση από τον πάγκο.