Ο ορισμός του Διαμαντόπουλου στο Βόλος-Ολυμπιακός εκθέτει ΕΠΟ και ΚΕΔ που έκαναν λόγο για Elite διαιτητές στα play-off της Super League.

Τι κι αν τόσο η ΕΠΟ όσο και η ΚΕΔ είχα διαμηνύσει πως Elite ξένοι διαιτητές θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις για τα play-off της Super League, από τον πρώτο κιόλας ορισμό έμειναν πιστές στο να… μην τηρήσουν την υπόσχεση τους.

Έτσι, ενώ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις θα έχουμε ξένους διαιτητές, στο Βόλος-Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Συγκεκριμένα στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Νίκολα Νταμπόνοβιτς με βοηθούς τους Βλάνταν Τοντόροβιτς και Σρντάν Γιοβάνοβιτς, τέταρτος θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και στο VAR o Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες με τον Ανδρέα Μεϊντάνα.

Στο Άρης-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Μοχάμεντ Αλ Χακίμ που σφυρίζει για πρώτη φορά στη χώρα μας και θα έχει για βοηθούς τους Φρέντερικ Κλάιβερ και Ρόμπιν Βίλντ, τέταρτος θα είναι ο Φωτιάς, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Αλβανός, Γιουτσίν Τσαγια και ο Μιχάλης Παπαδάκης.

Όσον αφορά τώρα την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, βοηθοί του Διαμαντόπουλου ορίστηκαν οι Κωσταράς και Δημητριάδης με τέταρτο τον Τζοβάρα. Στο VAR θα είναι ο Παπαδόπουλος με τον Πετρόπουλο. Το θέμα όμως για ακόμα μία φορά είναι να ισχύουν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά για όλες τις ομάδες. Και η υπόθεση αυτή είναι ενδεικτική της νοοτροπίας που διέπει τις διοικήσεις των ΕΠΟ και ΚΕΔ όσον αφορά της διαιτησία!