Για ακόμη μια φορά, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης φέρνει όποιον ποδοσφαιριστή θέλει για την ομάδα μας. Ο Θρύλος μας έχει αυτό το προνόμιο άλλωστε...

Η συμφωνία Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο επικυρώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, καθώς ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε στην ομάδα μας έως το 2023!

Ομολογούμε πως… τα «ερυθρόλευκα» του πηγαίνουν αρκετά. Ο ίδιος πήρε και μια πρώτη γεύση από τον ΝΑΟ μας, στον οποίο είχε έρθει μονάχα ως αντίπαλος, ενώ τώρα φοράει την φανέλα με τον Έφηβο!

Βέβαια, ο παίκτης ήταν και επιλογή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, κ. Ευάγγελου Μαρινάκη. Ο κ. Μαρινάκης έκανε πράξη ακόμη μια μεγάλη μεταγραφή και ακόμη μια υπέρβαση, για τον Θρύλο. Μην ξεχνάμε την καριέρα που κουβαλάει ο εν λόγω παίκτης και το πόσο πολύ θα προσφέρει στον Ολυμπιακό μας, αρκεί βεβαίως να είναι υγιής!

Ο κ. Μαρινάκης, σε καιρούς δύσκολους, συνεχίζει να φέρνει παίκτες από το πάνω ράφι στον σύλλογο και να δημιουργεί ένα ικανό ρόστερ για πολλά. Και μάλιστα, σε μια χρονιά, όπου το πρωτάθλημα.. κατά μεγάλο ποσοστό έχει κατηφορίσει προς τον Πειραιά! Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα, που όποιον παίκτη θέλει πραγματικά, τον αποκτά. Έχει τον τρόπο, έχει και το όνομα να πείσει κάθε παίκτη, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο! Και φυσικά, τα όνειρα του Ολυμπιακού, των φιλάθλων και της Διοίκησης, δεν έχουν ταβάνι! 

Πλέον, ο Παπασταθόπουλος αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού, Πέδρο Μαρτίνς!

Και σειρά… έχει ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ, ο οποίος, όταν με το καλό μπει στο γήπεδο, θα αποθεώσει τον Σωκράτη!

Καλώς όρισες παικταρά!