Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει το… κάτι παραπάνω, για να φέρει παικταράδες στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό!

Ο Θρύλος αναμφισβήτητα έχει ανέβει επίπεδο, ξεφεύγοντας κατά πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες στην χώρα. Δεν αναφερόμαστε μονάχα αγωνιστικά, αλλά και γενικότερα ως Brand Name ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε άλλα επίπεδα από τους υπόλοιπους συλλόγους.

Επιπλέον, έχει καταφέρει να πουλάει παίκτες σε τεράστια κλαμπ, με αρκετά μηδενικά στα ποσά που εισπράττει, όμως μπορεί εξίσου να πείσει παίκτες να έρθουν στην ομάδα μας.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ραφίνια, ο οποίος είναι διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα, σύμφωνα με το Foxsports σκοπεύει να δαπανήσει 2.8 εκατ. ευρώ για κλειστό διετές συμβόλαιο! Ποσά που για την Ελλάδα είναι υπέρογκα.

Βέβαια, ο παίκτης ζητάει περισσότερα…

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης μπορεί να φύγει ως ελεύθερος αν και έχει συμβόλαιο, λόγω ενός ειδικού όρου του συμβολαίου του.

Το σίγουρο είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός εν Ελλάδι σύλλογος, που μπορεί να κάνει υπερβάσεις.