Με ποιον τα έβαλε ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης, ο οποίος πραγματικά ήταν έξαλλος με αυτό που έγινε στα social media.

Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του. Aποκαλύπτοντας πως ένας δήμαρχος, του οποίου δεν έκανε τα χατίρια, τον έκανε ρόμπα στα social media. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο ξέσπασε για τις τηλεθεάσεις.

Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής του Alpha. Όταν είχε βρεθεί σε ένα νησί για τις ανάγκες της εκπομπής. Ο δήμαρχος του νησιού του «επιτέθηκε» μέσω των social media. Επειδή δεν πρόβαλλε στην εκπομπή τον μελισσοκόμο του νησιού και την παιδική χαρά.

Η απόλυτη ξεφτίλα για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!
Η απόλυτη ξεφτίλα για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

«Όταν έκανα το 60 λεπτά Ελλάδα έχω πάει σε ένα μέρος και ο Δήμαρχος με κυνηγάει από πίσω, όπου πηγαίνω με παρακολουθεί. Εγώ έκανα την εξής συμφωνία: “Εμείς τότε πηγαίναμε με τα λεφτά του Κοντομηνά”. Αναλάμβαναν οι Δήμοι να πληρώσουν. Αλλά αν αναλάβουν να σε πληρώσουν. Μετά εσύ γίνεσαι υπηρέτης τους», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν έκανα τα χατίρια ενός δημάρχου που ήθελε να επανεκλεγεί και με έκανε ρόμπα στα social media γιατί δεν έδειξα ένα φίλο του μελισσοκόμο και μια παιδική χαρά που είχε φτιάξει. Σε κάποιο νησί που το είχε γυρίσει 30 φορές και δεν είχα δείξει την παιδική χαρά για να επανεκλεγεί», αφηγήθηκε ο Νίκος Μάνεσης.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24