Ο Σρέσκο Λίσινατς ακούγεται έντονα για τον Ολυμπιακό, με τον Ερασιτέχνη να θέλει να κάνει άλλο ένα «δώρο» στους οπαδούς του Θρύλου, φέρνοντας τον παικταρά στο «λιμάνι».

Ας πάμε λίγους μήνες πίσω…προς τον Φλεβάρη. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε την Τρεντίνο, για το CEV Cup, αλλά δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, αφού ηττήθηκε και με 3-0 στο Ρέντη από την αρκετά ανώτερη Ιταλική ομάδα. Όμως, στο τέλος του αγώνα είχαμε μια αρκετά ξεχωριστή στιγμή, με τον ερυθρόλευκο λαό να φωνάζει «Τρέντο-Τρέντο», αφού ξεχώρισε η ανωτερότητα και ο κόσμος μας το εκτίμησε που οι κορυφαίοι έπαιξαν με τον Θρύλο της Ευρώπης και τον κορυφαίο κεντρικό, Σρέσκο Λίσινατς να στέκεται με σεβασμό μπροστά τους και να χειροκροτεί, να τραγουδάει και ουσιαστικά να δείχνει αρκετά εντυπωσιασμένος και χαρούμενος με όλη την ατμόσφαιρα.

Και σίγουρα δεν προέρχεται από χώρα «υπανάπτυκτη» στο βόλεϊ, αλλά από το πρωτάθλημα Ιταλίας, που είναι απ’ τα κορυφαία στον κόσμο. Επιπλέον, ο παίκτης έχει αγωνιστεί και στον Ερυθρό Αστέρα και… όπως καταλαβαίνετε υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, κερκίδας με παίκτη.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν όμως, αναφέρουν πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός επιθυμεί την προσθήκη του τεράστιου αυτού παίκτη στο ενεργητικό της ομάδας τη νέα χρονιά. Αρχικά, στόχος όλων είναι να κλείσει αισίως η χρονιά η φετινή, να καθαρίσει με τον ΠΑΟΚ και να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή. Έπειτα, θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για ενίσχυση της ομάδας μας, ώστε της ερχόμενη σεζόν να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη.

Όμως, στα πλάνα των ερυθρόλευκων βρίσκεται και το όνομα του Σέρβου κεντρικού. Μάλιστα, ο παίκτης είχε δηλώσει πριν από την τότε αναμέτρηση τα εξής: «Σεβασμός στον Ολυμπιακό. Μακάρι να έρθει η Θύρα 7 στο γήπεδο και να το γεμίσει».

Όταν ήρθε στο «Μελίνα Μερκούρη», οι φίλοι του Θρύλου ζήτησαν να αγωνιστεί στο μέλλον με τα ερυθρόλευκα, κάτι που από την επόμενη σεζόν μπορεί να συμβεί με… σάρκα και οστά.

Αναμένονται εξελίξεις, απλά προέχει ο φετινός τίτλος και οι απαιτούμενες νίκες επί του ΠΑΟΚ.

Τα άλλα όλα, μπορούν να περιμένουν…

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση επί της Τρεντίνο και τον αμοιβαίο σεβασμό «Θύρας 7» και Λίσινατς:

Δείτε και κάποια highlights του παίκτη: