Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μας, Βαγγέλης Μαρινάκης τήρησαι την προ ημερών υπόσχεση του, αφού είχε προαναγγείλει μεγάλες μεταγραφές για τις αρχές αυτής της εβδομάδας

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και τυπικά ο Ματιέ Βαλμπουενά από το απόγευμα της Δευτέρας (27/5).

Οι ερυθρόλευκοι έφεραν στο Λιμάνι έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή μεγάλης κλάσης, ο οποίος θα προσθέσει ακόμα περισσότερη ποιότητα στην μεσοεπιθετική ανάπτυξη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και εμπειρία σε ολόκληρο το σύνολο.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προαναγγείλει μεγάλες μεταγραφές, ώστε ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και για να επιστρέψει στους τίτλους.

Η υπόσχεση του ηγέτη του Ολυμπιακού τηρήθηκε, με την μεταγραφή του Γάλλου παικταρά, Ματιέ Βαλμπουενά να αποδεικνύει πως μιλάει με πράξεις…

Φέρνοντας στο Λιμάνι έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον φέρει στη χώρα μας. Βέβαια, τίποτα δεν τελείωσε, αφού ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων είναι αποφασισμένος να ρίξει τις “βόμβες” λίαν συντόμως, προκειμένου ο Θρύλος να ενισχυθεί όσο περισσότερο γίνεται για να επιστρέψει στην φυσική του θέση, η οποία δεν είναι άλλη από την κορυφή!

Εν ολίγοις, ο Βαλμπουενά ήταν μονάχα η αρχή… Λίγες ημέρες υπομονή και τα “μπαμ” θα σκάσουν…