Την σταθερότητα που έχει στο παιχνίδι του έχει δείξει ο Ζοσέ Σα, ο οποίος διανύει εξαιρετική χρονιά με τους ερυθρόλευκους.

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί με τημ φανέλα του Θρύλου ο Ζοσέ Σα, ο οποίος είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού την φετινή χρονιά. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ έχει αποδείξει πως βρίσκεται δίκαια κάτω από το γκολποστ των Πειραιωτών με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και όχι μόνο, αφού με τις εμφανίσεις του έχει αποδείξει πως είναι σταθερός στην απόδοση του.

Ο Σα στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έδειξε σε πολλές περιπτώσεις την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όντας έτοιμος εκεί όπου χρειάστηκε. Ο Πορτογάλος κίπερ είχε καίριες και αρκετά καθοριστικές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης όπου ο Ολυμπιακός δεν βρισκόταν και στη καλύτερη κατάσταση. Με τον Σα να δείχνει την ετοιμότητα του αλλά και τα αντανακλαστικά του οπότε χρειάστηκε.

Ο διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων έχει δείξει από την πρώτη κιόλας μέρα στο Ρέντη πως δουλεύει σκληρά, με τον ίδιο να δικαιώνεται για την προσπάθεια του. Επιπλέον, ο Σα δείχνει ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό οπου και θέλει να παραμένει και την νέα χρονιά. Κάτι που θα ξεκαθαριστεί το επόμενο διάστημα.