Ο Σάντρο Σάρερ θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ

Ο Ελβετός Σάντρο Σάρερ θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ. Ο 30χρονος διαιτητής είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Γιοσίποβιτς και Τζογκάι. Τέταρτος διαιτητής στο κυριακάτικο ντέρμπι θα είναι ο Διαμαντόπουλος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ισπανός Φερνάντες Μαρίν.

Ο Σάρερ ξεκίνησε την καριέρα του σαν διαιτητής το 2011 και έγινε διεθνής πριν από τρία χρόνια. Έχει σφυρίξει σε 31 παιχνίδια διεθνών διοργανώσεων και το καλοκαίρι ήταν διαιτητής στο παιχνίδι της Ρόζενμποργκ με την Σέλτικ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Αύγουστο ήταν διαιτητής στο παιχνίδι Άλματι – Σίγκμα Όλομουτς 1-2.

Στις 6 Σεπτεμβρίου σφύριξε στο παιχνίδι Λευκορωσίας – Σαν Μαρίνο (5-0) και αυτό που πρέπει να σημειωθεί, βλέποντας κάποιος και από τα παιχνίδια είναι ότι πρόκειται για διαιτητή που βγάζει εύκολα την κίτρινη κάρτα. Την φετινή σεζόν έχει σφυρίξει σε δύο παιχνίδια του ελβετικού πρωταθλήματος.