Γιατί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αποφάσισε να «συμμαχήσει» με ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και ΑΕΚ και τι πιστεύει ότι θα πετύχει. «Μια τρύπα στο νερό».

Ξαφνικά ο Γιάννης Αλαφούζος αγάπησε τον Μελισσανίδη και τον Σαββίδη και αποφάσισε να συμμαχήσει μαζί τους. Έλα ρε, μεγάλη ιστορία και έχει πολύ παρασκήνιο, αλλά και σενάριο που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος στο τέλος.

Όλοι μαζί αποφάσισαν έτσι ξαφνικά να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Μαρινάκη με σκοπό να τον ρίξουν από την προεδρία της Σουπερ Λιγκας.

Τι έγινε ρε Αλαφούζο; Θα ήθελα πολύ να μάθω πως το σκέφτηκες αυτό και να πας μαζί με αυτούς που σε έχουν «πετσοκόψει» αυτά τα χρόνια. Και τι πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει τώρα για να έρθει η εξυγίανση και να σε παίξουν στα ίσια;

Τόσο αφελής είσαι; Ακόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται και πως τα «συνετεράκια» δεν θα σε αφήσουν να πάρεις ανάσα. Το είχες ξανακάνει αυτό και θυμάσαι τι έγινε.

Και ακόμα πιστεύεις ότι μέσα από την πολιτική του Σκάι θα αβαντάρεις την κυβέρνηση και θα σε βοηθήσει να πάρεις το πρωτάθλημα. Ρε πλάκα μας κάνουν αυτοί. Ο Μαρινάκης τους πειράζει και θέλουν να «φιμώσουν» την Σούπερ Λίγκα, ώστε να βγάλουν από την μέση τον Ολυμπιακό και το «σύστημα» να συνεχίσει να δουλεύει απερίσκεπτα και χωρίς κανένα εμπόδιο για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ποιος είναι αυτός; Να πετάξουν έξω τον Ολυμπιακό με συνεχείς τιμωρίες και την διαιτησία που ελέγχουν με κάθε τρόπο. Είναι στραβός όποιος δεν τα βλέπει αυτά και μόνο ο Αλαφούζος ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο. Σύντομα κοντά σας με τα όσα θα εξελιχτούν στην συνέχεια….