Ο τεχνικός του Ολυμπιακου, Όσκαρ Γκαρσία θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίχτες, μετά την ήττα απο την ΑΕΚ και την ισοπαλία απο τον Ατρόμητο. Ο Καταλανός προπονητής, ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια απο τους παίχτες και τους ανέφερε, επιπροσθέτως, πως πρέπει να τα δίνουν όλα για τον Ολυμπιακο. Επιπλέον, ο Γκαρσία είχε συνάντηση, με τους Μοντεστό – Κοβάσεβιτς […]

Ο τεχνικός του Ολυμπιακου, Όσκαρ Γκαρσία θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίχτες, μετά την ήττα απο την ΑΕΚ και την ισοπαλία απο τον Ατρόμητο. Ο Καταλανός προπονητής, ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια απο τους παίχτες και τους ανέφερε, επιπροσθέτως, πως πρέπει να τα δίνουν όλα για τον Ολυμπιακο.

Επιπλέον, ο Γκαρσία είχε συνάντηση, με τους Μοντεστό – Κοβάσεβιτς και γενικότερα τους συνεργάτες του για να ενημερωθεί για όλα τα θέματα.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Σισέ δείχνει να ξεπερνάει τα προβλήματα που είχε στα πλευρά. Οι Μιραλάς (πρόβλημα στον ώμο) και Φορτούνης (πρόβλημα στο γόνατο), είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο Ταχτσίδης, δύσκολα θα δώσει το παρόν στο ματς της Κυριακής, καθώς έχει σοβαρότερο τραυματισμό απο τους προαναφερθέντες.

Οι Ρομαό και Πάρντο είναι τιμωρημένοι, οπότε ο Γκαρσία δε μπορεί να τους υπολογίζει.