Νίκη που θα χαρίσει πέρα από το τρίποντα πολλά περισσότερα θα επιδιώξουν οι «ερυθρόλευκοι»

Την προσοχή του στο κυριακάτικο (4/11) ματς με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, για την 9η αγωνιστική της Super League, στρέφει πλέον ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, στην Πάτρα, ανήκει στο παρελθόν, με τους «ερυθρόλευκους» να επικεντρώνονται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Σε μία αναμέτρηση, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικής σημασίας. Και αυτό διότι ο Θρύλος θέλει πάση θυσία το «διπλό» και τους τρεις βαθμούς, τόσο για το βαθμολογικό ενδιαφέρον, όσο και για τον τομέα της ψυχολογίας.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη, τη δεύτερη διαδοχική στη διοργάνωση, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, σε μία δυνατή έδρα. Παράλληλα, οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι για το πρώτο θετικό αποτέλεσμά τους σε ντέρμπι της φετινής σεζόν. Και αυτό, έχει τη σημασία του.

Τη στιγμή, μάλιστα, όπου μετά το ματς με τους «κίτρινους», ακολουθούν αυτά με Ντουντελάνζ (8/11) και Παναθηναϊκό (11/11). Αμφότερα στο Καραϊσκάκη, για Europa League και πρωτάθλημα, αντίστοιχα.