Το ζήτημα με την αντιπαράθεση μεταξύ ΕΠΟ και Ολυμπιακού παραμένει ανοιχτό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να διαμαρτύρονται.

Το ζήτημα με την αντιπαράθεση μεταξύ ΕΠΟ και Ολυμπιακού παραμένει ανοιχτό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να διαμαρτύρονται. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπου τέθηκαν ερωτήματα από τον Τάκη Αγραφιώτη, διαπιστώθηκε ότι ο Θρύλος δεν έχει λάβει καμία από τις 13 σουίτες που έχουν ενοικιαστεί για 10.000 ευρώ η καθεμία, ποσό που ορισμένα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θεώρησαν χαμηλό.

Μόνο μία από αυτές τις σουίτες έχει δοθεί στην ΟΥΕΦΑ. Μέλη του προεδρείου της ΕΠΟ ανέφεραν στους εκπροσώπους του δαφνοστεφανωμένου έφηβου ότι θα πραγματοποιηθεί νέα συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή, εστιάζοντας κυρίως στο θέμα των σουιτών.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.