Ο Ιβάν Σαββίδης, εν τέλει δεν… ψήνεται να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ, ρίχνοντας «λευκή πετσέτα».

Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη δυναμική του Ολυμπιακού σε κανένα επίπεδο. Ούτε Διοικητικά, ούτε στις τάξεις των οπαδών, ούτε στην νοοτροπία και κυρίως, ούτε στους τίτλους! Μιλάμε για τον ΝΑΝΟ του Βορρά με τον ΓΙΓΑΝΤΑ της χώρας. Δύο εντελώς άλλοι κόσμοι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έκαναν τρομερές -και κάνουν- κινήσεις ώστε να ενισχυθούν για τη διατήρηση των κεκτημένων στην χώρα, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Μάλιστα, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αγωνίζεται σήμερα επί της Φράιμπουργκ, την ώρα που οι… υπόλοιποι θα ψάχνουν κασκόλ της από τον καναπέ τους.

Πολλά ακούγονται στον ΠΑΟΚ για μεταγραφές, όμως… μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, όμως δεν ψήνεται ιδιαίτερα να πάρει κάτι, ούτε να ξοδευτεί. Την ίδια ώρα που ο Μαρινάκης τινάζει την μπάνκα στον αέρα. Μπορεί ο Λουτσέσκου να έχει διαμηνύσει πως θέλει στην ομάδα παίκτες, ο Ιβάν δεν πτοείται, ούτε αγχώνεται!

Και πού να ξοδευτεί, όταν για παράδειγμα ο Φάμπιο Μαρτίνς αξιώνει συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ! Γι’ αυτό είστε μικρούληδες και δε θα δείτε ποτέ μα ΠΟΤΕ στην ομάδα σας, παίκτες επιπέδου Χάμες και Μαρσέλο. Ή όλων των άλλων που έχουν φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Όσο για τον ΠΑΟΚ, λογικά θα την βγάλει στο τζάμπα, με παίκτες ελεύθερων ως τις 30 Σεπτέμβρη.