Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (06/01, 19:30) τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Ολυμπιακός, στην πρώτη του εκτός έδρας δοκιμασία για το 2021, αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Η αναμέτρηση αυτή πραγματοποιείται για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21.

Στην περασμένη αναμέτρηση επί της ΑΕΚ, ο Θρύλος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο έτος αυτό, κάτι που θέλει φυσικά να συνεχίσει και στην εκτός έδρας συνάντηση με τους Αρκάδες.

Για τους γηπεδούχους και τον Μίλαν Ράσταβατς, έμειναν εκτός αποστολής για το σημερινό ματς οι Μουνάφο (τιμωρημένος), Ιγκλέσιας (πρόβλημα στην γάμπα) και Μπαράλες (στην προπόνηση υπέστη πρόβλημα στον δικέφαλο). Αμφότεροι θα στερήσουν τις υπηρεσίες τους για την ομάδα της Αρκαδίας.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, φυσικά στον δρόμο για το 46ο πρέπει να περάσει και από τις έδρες της επαρχίας, αλώβητος και ο Αστέρας είναι μια αρκετά ικανή ομάδα να κόψει βαθμούς απ’ την ομάδα του Μαρτίνς. Ο Πέδρο Μαρτίνς φυσικά, το γνωρίζει αυτό και δε θα κάνει πολλές αλλαγές, με σχήματα μη δοκιμασμένα. Άφησε στο Ρέντη τον Μπουχαλάκη για λόγους τακτικής, όμως συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας μας τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μέχρι και βασικός, ξεκουράζοντας τον Χοσέ Χολέμπας. Σίγουρα όμως, θα πάρει χρόνο συμμετοχής, μιας και είναι πανέτοιμος για δράση.

Κατά τ’ άλλα, πολύ πιθανόν να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Μασούρας με τον Βαλμπουενά.

Ο Μαρτίνς θέλει το τρίποντο, όπως και όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, για να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία της ομάδας μας στο Ελληνικό πρωτάθλημα.