Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε θα αναμετρηθούν σήμερα (18/4) στην Τουρκία, για τον επαναληπτικό αγώνα ενόψει Europa Conferece League.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Τουρκία όπου σήμερα το βράδυ στις 22.00 θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα για το Europa Conference League και την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-2 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο «Καραϊσκάκη» και σήμερα σκοπεύουν να κλειδώσουν την πρόκριση και να ξαναγράψουν ιστορία. Άλλωστε την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Φενέρ στην Τουρκία, ήταν το 2021 ξανά στην Τουρκία, όπου οι Πειραιώτες είχαν φύγει με το διπλό, νικώντας την με 1-0.

Ο Χοσέ Λουίς Μελντιλίμπαρ θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος στο πρώτο ματς με την Φενέρ έκτισε την ποινή του λόγω καρτών, ενώ αυτή τη φορά δεν θα έχει τον Ρέτσο, ο οποίος με τη σειρά του μάζεψε κάρτες. Οι επιλογές του Βάσκου τεχνικού θα είναι οι Ντόη και Γιόβετιτς στα σίγουρα, ενώ θα φανεί αν χρησιμοποιήσει τον Όρτα.

Από τη μεριά της η ομάδα του Καρτάλ, δεν υπολογίζει τον Ουστερβέλντε, ενώ μένει να φανεί η ετοιμότητα των Φρεντ, Γιουκσέκ, Τζικού, Μπατσουαγί, οι οποίοι έχουν αποθεραπευτεί αλλά είναι αβέβαιο αν μπορούν να βγάλουν 90λεπτο.

H αποστολή του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.