Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε πως δεν του αρκούσαν τα τρία γκολ, ενόψει ρεβάνς, αλλά με τις αλλαγές που έκανε, κυνήγησε και πέμπτο κι έκτο τέρμα!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια θριαμβευτική νίκη, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, την Αϊντχόφεν. Βέβαια, η πρόκριση μπορεί να μην τελείωσε, όμως σίγουρα έχουν μπει οι βάσεις για να συμβεί αυτό στη ρεβάνς.

Απόψε όμως, οφείλουμε να παραδεχτούμε και να …βγάλουμε το καπέλο στον Πορτογάλο προπονητή της ομάδας μας, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έκανε τις κατάλληλες αλλαγές, ρισκάροντας ώστε η ομάδα να μη μείνει με το σκορ στο 3-2, αλλά να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Κάτι που όπως είδαμε του βγήκε, και σίγουρα δεν έγινε τυχαία. Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε την «χρυσή» αλλαγή, Γιώργο Μασούρα, με τον Έλληνα επιθετικό να γράφει το 4-2 για την ομάδα μας.

Ο Πορτογάλος θα μπορούσε να αρκεστεί στη νίκη με 3-2 και να πάει έτσι να παίξει στην Ολλανδία τη ρεβάνς. Όμως, δεν του έφτανε και ήθελε να …σκορπίσει τη PSV, κάτι που εν τέλει κατάφερε! Και σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια, ειδικά μετά από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, όπου… δεν άκουσε και λίγα!

Συνέχισε έτσι προπονηταρά Μαρτίνς!