Ο Αχμέντ Χασάν «χτύπησε» στην αναμέτρηση Κυπέλλου επί του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρώτο ματς των προημιτελικών, ενώ στόχος του είναι να… αγαπήσει ξανά και τον πελάτη Παναθηναϊκό.

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση που καλούνταν να βγάλει εις πέρας, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Αχμέντ Χασάν ως εκτελεστής που είναι, σκόραρε και για τον θεσμό του Κυπέλλου, σκοράροντας ουσιαστικά και στις 3 διοργανώσεις που λαμβάνει συμμετοχή φέτος ο Θρύλος (πρωτάθλημα, Ευρώπη, Κύπελλο).

Μάλιστα, με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος απόψε, ο Αιγύπτιος επιθετικός έκανε μια… καρδούλα, όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία. Ο ίδιος ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στον ΝΑΟ μας, επί των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, την Κυριακή (14/2-ημέρα των ερωτευμένων) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τι πιο καλό για τον Αχμέντ Χασάν να επιδιώξει να …αγαπήσει τον ΠΑΟ και να τον τιμωρήσει ταυτόχρονα! Πώς; Μα με την επίτευξη ενός τέρματος φυσικά! Ένα γκολ που θα δράσει ευεργετικά για την ομάδα του Μαρτίνς και την προσπάθεια των συμπαικτών του για ένα μεγάλο «διπλό».