Ο Ουσεϊνού Μπα ήταν ένας πραγματικός ογκόλιθος, το βράδυ της Πέμπτης, στο «Philips Stadion» για τον Ολυμπιακό, κόβοντας κάθε αντίπαλο σε όλο το παιχνίδι.

Ακόμη ένα 90λεπτο να είχαμε, τον Ουσεϊνού Μπα δεν τον περνάει ΚΑΝΕΙΣ! Ο Σενεγαλέζος παίκτης του Ολυμπιακού έκανε μια ματσάρα, από εκείνες που θέλουμε όλοι μας να βλέπουμε από εκείνον.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια επάξια πρόκριση, χάρη στο γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 88’, όμως και η άμυνα έπαιξε το ρόλο της. Ο Μπα έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση, είχε μια ηγετική παρουσία στο χορτάρι και έκοβε κάθε αντίπαλο, ο οποίος προσπαθούσε να εισβάλλει στην ερυθρόλευκη περιοχή!

Πολλά συγχαρητήρια του αξίζουν και να συνεχίσει έτσι. Ο υψηλόσωμος στόπερ μπορεί να κάνει περισσότερα, έχει αρκετό ταλέντο, είναι δουλευταράς και αυτό φαίνεται. Μάλιστα, όταν βρίσκεται και δίδυμο με τους στόπερ του Ολυμπιακού, έχει να μάθει και να πάρει αρκετά από εκείνους. Μιλάμε για στόπερ επιπέδου Σεμέδο, Σωκράτη και Παπαδόπουλου. Δεν έχουν αρκετοί παίκτες την τύχη να συνυπάρχουν με τέτοια «μεγαθήρια».

Όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση επί της Αϊντχόφεν!