Ο Μόουζες Ράιτ δήλωσε ότι οι συμπαίκτες του τον έχουν βοηθήσει πολύ στη προσαρμογή του στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί της Άλμπα.

Ο Μόουζες Ράιτ δήλωσε ότι οι συμπαίκτες του τον έχουν βοηθήσει πολύ στη προσαρμογή του στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με 101-87 στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεοαποκτηθέντας ψηλός των ερυθρόλευκων: «Μου είπαν οι συμπαίκτες μου στο ημίχρονο τι πρέπει να κάνω. Ήμουν κάπως ράθυμος στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχω άγχος. Κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε πολλούς στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπήκα καλά στο παιχνίδι. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου.

«Ετοιμάζει πρόταση για Μπάντον ο Ολυμπιακός» (vids)
«Ετοιμάζει πρόταση για Μπάντον ο Ολυμπιακός» (vids)

Με βοήθησαν ώστε να ανεβάσω σταδιακά την απόδοση μου και νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά για πρώτο ματς. Δουλεύω σκληρά και θέλω να βγάζω στο γήπεδο τον καλύτερο μου εαυτό».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24