Ο Λεονάρντο Κούτρης δεν είναι μυστικό ότι αποτελεί κεφάλαιο για την αριστερή πτέρυγα του Θρύλου, και τότε μόνο θα συζητηθεί ενδεχόμενο να πουληθεί μόνο αν ικανοποιηθούν πλήρως οι όροι που έχουν θέσει στη διοίκηση.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην πρόταση που έκανε η Τζένοα για τον Λεονάρντο Κούτρη, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. Η ιταλική ομάδα προσέφερε 5 εκατομμύρια ευρώ για τον μπακ του Θρύλου, αλλά η «ερυθρόλευκη» απάντηση ήταν αρνητική, ξεκαθαρίζοντας πως δεν παραχωρείται (με αυτό το ποσό).

Το αν αυτή η άρνηση σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν τον δίνει τώρα ή ότι μπορεί να το σκεφτόταν με ένα μεγαλύτερο ποσό, είναι κάτι που ενδεχομένως να φανεί στην πορεία. Άλλωστε, η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει μέρες μπροστά.

Πάντως, κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει η Τζένοα με βελτιωμένη προσφορά ή να «χτυπήσει» την πόρτα του Ολυμπιακού κάποιος άλλος σύλλογος για τον Κούτρη, όπως για παράδειγμα η γαλλική Ρεν.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έδειξε με την άρνησή του στη χθεσινή πρόταση της Τζένοα πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει κάποιον ποδοσφαιριστή του με ποσό μικρότερο από αυτό που τον κοστολογεί ο ίδιος. Θα διαπραγματευτεί μία ενδεχόμενη πώληση μόνο αν το ποσό είναι πολύ μεγάλο. Και θα το κάνει με τους δικούς του όρους…