Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία, σαρώνοντας όλες τις κούπες, κάνοντας φανερή για ακόμη μία φορά την τεράστια δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη Θρύλο.

Ονειρική χρονιά για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μία ακόμη, κατακτώντας το τρεμπλ και γράφοντας ιστορία.

Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν τη Δευτέρα (30/05) τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος και μετά το ευρωπαϊκό και το Κύπελλο Ελλάδος σήκωσαν ακόμη ένα τρόπαιο, κάνοντας κάτι το οποίο έχουν πετύχει ακόμη δύο ομάδες του Θρύλου στο παρελθόν.

Το 1997 η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού και το 2002 η ανδρική ομάδα πόλο είχαν καταφέρει να σαρώσουν όλα τα τρόπαια και πλέον το 2018 προστέθηκε σε αυτές τις ομαδάρες και εκείνη του γυναικείου βόλεϊ.

Οι κοριτσάρες του Θρύλου έκαναν χαρούμενο για ακόμη μία φορά όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, προσθέτοντας μία νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Όλες οι παίκτριες και το προπονητικό τιμ του Θρύλου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια… Το ίδιο και όλοι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, η δουλειά των οποίων φέρνει αποτελέσματα και γιγαντώνει το σύλλογο με τη βοήθεια φυσικά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πολλά μπράβο αξίζει τέλος και ο κόσμος του Θρύλου που βρίσκεται έμπρακτα δίπλα σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, βοηθώντας την ομάδα να πετυχαίνει αυτά τα σπουδαία κατορθώματα.

Αυτή είναι η αρχή για τον Ολυμπιακό… Τα καλύτερα έρχονται και το σίγουρο είναι ότι όλοι στην ομάδα θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να συνεχιστούν οι επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη.