Η «άφαντη» Κυβέρνηση αφήνει την ΕΠΟ του Μπαλτάκου και των εξυγιαντών να καταδυναστεύονται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να εθελοτυφλεί και αφήνει την ΕΠΟ να ρεζιλεύει διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τις γελοιότητες που εκτυλίσσονται γύρω από την Εθνική ομάδα και το «σίριαλ» των καρτών. Με τον βοηθό του Πογέτ να είναι απλήρωτος σχεδόν έναν χρόνο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αγωνίζεται σε γήπεδα χωράφια με ψεύτικα sold out και ορισμούς αγώνων σε ημέρες διαδηλώσεων, όλα μοιάζουν παρατημένα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο μοναδικός που προσπαθεί να βγάλει από τον «βούρκο» το ελληνικό ποδόσφαιρο, με προτάσεις και επιχειρήματα. Ωστόσο η ελληνική Κυβέρνηση εδώ και τόσους μήνες δεν έχει πάρει καμία θέση, δεν έχει ερευνήσει τα σφάλματα της Ομοσπονδίας ούτε βέβαια έχει δώσει καμία λύση. Είναι ανύπαρκτη, εξαφανισμένη και αποδεδειγμένα πλέον φαίνεται ότι δεν επιθυμεί την βελτίωση και την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξάλλου ο ίδιος ο αρμόδιος Υπουργός δεν έχει καμία σχέση με το χώρο, πως να περιμένει κάποιος βελτίωση?

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει να εκθέτει τους υπαίτιους. Θα συνεχίσει να τα λέει όπως είναι και να πηγαίνει απέναντι σε όσους τον εχθρέυονται. Με εμπεριστατωμένες απόψεις και τεκμηριωμένες προτάσεις θα προσπαθήσει να δίνει λύσεις σε επίμαχα ζητήματα.  Όσοι πονάνε βλέποντας τον Ολυμπιακό να πολεμά το «σάπιο» σύστημα, καλό θα είναι να συνηθίσουν στον πόνο που έρχεται…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24