Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο Καραϊσκάκη μετά από δυο μήνες και το σύνθημα για αντεπίθεση.

«Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση αυτή και το στιγμιότυπο πριν από την συνάντηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και το θερμό τετ α τετ Μαρινάκη- Φορτούνη. Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Καραϊσκάκη μετά από δυο μήνες ήταν φανερό ότι άλλαξε το κλίμα στην ομάδα με το μεγάλο αφεντικό να είναι από νωρίς στο γήπεδο μαζί με τον νέο προπονητή.

Αλλά πριν, όπως συνηθίζει βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και χαιρετήθηκε με όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους Σωτήρη Σιλαιδόπουλο και  Δημήτρη Μαυρογεννίδη. Όμως όπως και να το κάνουμε δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο το στιγμιότυπο της συνάντησης με τον Κώστα Φορτούνη που είχε αγκαλιά το γιο του. Και όταν πλησίασε τον αρχηγό του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης είχε θερμή αγκαλιά ( και με τον μικρό).

 Ήταν ένα δείγμα ότι οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και όχι αυτά που γράφονται και ακούγονται κατά καιρούς. Είναι  ένα μήνυμα για το μέλλον του Κώστα στον σύλλογο και την ανανέωση του συμβολαίου του. Από την στιγμή που το θέμα το χειρίζεται προσωπικά ο Μαρινάκης δεν μπορεί παρά να έχει αίσιο τέλος και ο Φορτούνης να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα χρόνια…