Ο Θανάσης Ανδρούτσος κάνει... γκελ σε πολλές ομάδες της Ευρώπης

Το στμβόλαιο του Θανάση Ανδρούτσο με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2023. Αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι ο παίκτης να αποχωρήσει έναν χρόνο νωρίτερα. Το καλοκαίρι του 2022 δηλαδή.

Οι αποφάσεις του Πέδρο Μαρτίνς το τελευταίο διάστημα αυτό δείχνουν. Προβιβασμός του Μάριου Βρουσάι ως μπακ-απ του Κένι Λαλά στο δεξί άκρο άμυνας. Υποβιβασμός του Ανδρούτσου στον Ολυμπιακό Β’. Όλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από ενδείξεις.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ανδρούτσος θα αγωνίζεται στη Super League 2. Γι’ αυτό και ο παίκτης αρχίζει να κοιτά τι θα κάνει με το μέλλον του όπως είναι λογικό.

Προ ημερών γράφτηκε ότι η Τράμπζονσπορ που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας, τον έχει στην ατζέντα της. Έχοντας «γλυκαθεί» με τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, θεωρεί ότι η ελληνική αγορά είναι ιδανική για να στελεχώσει το ρόστερ της.

Ενδιαφέρον όμως δεν υπάρχει μόνο από την Τουρκία. Καθώς την απόκτησή του επιθυμούν επίσης η Ολλανδική Φένλο και η ιταλική Μόντσα. Με τις ομάδες αυτές να ετοιμάζουν κίνηση.