Η απάντηση του Ολυμπιακού στη Μπόχουμ και οι συζητήσεις με τους δυο Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Οι φήμες για το ενδιαφέρον της Μπόχουμ για τον Γιώργο Μασούρα είχαν ενταθεί τις τελευταίες μέρες, όμως στον Ολυμπιακό το έχουν ξεκόψει ότι δεν παραχωρείται ο παίκτης. Και όχι μόνο δεν παραχωρείται, αλλά μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μασούρας, όπως και ο Πασχαλάκης θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και θα παραμείνουν στο Ρέντη. Αυτές είναι οι πληροφορίες μας για ότι αφορά τους δυο ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές και το μέλλον τους στον σύλλογο.

Για τον Μασούρα πραγματικά η γερμανική ομάδα είχε δείξει ενδιαφέρον και μάλιστα μεγάλο, αλλά ήθελε η μεταγραφή να γίνει εδώ και τώρα και η οικονομική προσφορά ήταν καλή προς τον Ολυμπιακό. Όμως στην διοίκηση δεν έδειξαν την διάθεση να συζητήσουν καν το θέμα, ούτε για τώρα, αλλά ούτε και το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού επιθυμία είναι συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, γιατί όλοι είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά και την διάθεση που δείχνει από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Άλλωστε ο χαρακτήρας του παίκτη και το πόσο αφοσιωμένος είναι στην ομάδα αυτά τα 3.5 χρόνια αποτελούν εχέγγυα για την παραμονή του, με την οποία είναι απόλυτα σύμφωνος και ο προπονητής. Εκτός των άλλων στον Ολυμπιακό θέλουν να διατηρήσουν το ελληνικό στοιχείο και μάλιστα θα γίνει προσπάθεια να αυξηθεί ο αριθμός το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Μασούρας, όπως και ο Πασχαλάκης θα συνεχίσουν στην ομάδα, με συμβόλαια που θα είναι ικανοποιημένοι και οι δύο.