Πριν 3 μήνες περίπου ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί από τη Λαμία με 1-0 στο ΔΑΚ με τον Καρβαλιάλ, ωστόσο με τον Μεντιλίμπαρ της έβαλε 5 γκολ.

Ήταν 3 Ιανουαρίου όταν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από την Λαμία στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας. 3 μήνες αργότερα ο Ολυμπιακός στο ίδιο γήπεδο πετούσε φωτιές πετυχαίνοντας 5 γκολ και φεύγοντας με το σημαντικό τρίποντο. Για όλο αυτό ευθύνεται ο Coach Μεντιλίπαρ ο οποίος από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Θρύλου έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό πολλά πράγματα, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός 3 Ιανουαρίου στο πρώτο του παιχνίδι για το 2024 ηττήθηκε από την Λαμία έχοντας τότε στον πάγκο του τον Καρβαλιαλ. Αντίστοιχα 3 μήνες αργότερα έχοντας στον πάγκο του τον Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ έριξε εμφατική 5αρα και έφυγε με το τρίποντο από το ΔΑΚ Λαμίας. Μάλιστα ο Coach Μεντιλίμπαρ στον χθεσινό αγώνα παρατάχθηκε χωρίς 5 βασικούς του ποδοσφαιριστές τους οποίους τους άφησε εκτός για να πάρουν ανάσες για την ευρωπαϊκή μάχη της Πέμπτης ενώ επίσης στην 11αδα άρχισε στο τέρμα ο Τζολάκης που ουσιαστικά είναι ο 2ος τερματοφύλακας του Θρύλου.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός όχι απλά πανηγύρισε μια σημαντική νίκη αλλά έβαλε και 5 γκολ παίζοντας φοβερό ποδόσφαιρο.

Τα συμπεράσματα δικά σας, εγώ θα πω απλά Μεντιλίμπαρ EFFECT.