Το νέο όνομα προπονητή που κοιτάει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ωρες

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης προσφέρει «Γη και ύδωρ» στον 62χρονο Βάσκο προπονητή, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος οδήγησε τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του Europa League. Σε πολύ προχωρημένο επίπεδο οι επαφές για το deal που θα προκαλέσει αίσθηση αν ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βλέπει στο πρόσωπό του μια περίπτωση… Βαλβέρδε, καθώς και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Ετσεμπαρία είναι Βάσκος και καλός φίλος του Ερνέστο με τον οποίον ο Μαρινάκης ανέκαθεν είχε συχνές επαφές και δεν είναι λίγες φορές που μετράει την άποψη του σε διάφορα θέματα. Λέγεται μάλιστα ότι ο Ερνέστο είναι αυτός που έχει προτείνει την περίπτωση Μπεντιλίμπαρ, γιατί θεωρεί ότι μπορεί να ταιριάξει με το πλάνο του συλλόγου, αλλά και να ασχοληθεί με τις ακαδημίες.

Άμεσες οι εξελίξεις με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ξεκινήσει ήδη, παρά το γεγονός ότι χθες έδειχνε ότι ο Ολλανδός Γιάνσεν ίσως να ήταν η τελική επιλογή μετά την επίσκεψη του στο γήπεδο Καραϊσκάκη και την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού