Ο Ολυμπιακός, σε λίγες ώρες, αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν, σε μια αναμέτρηση στην οποία πρέπει να εμφανιστεί συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος στο πλάνο επί 90'.

Ήρθε η μεγάλη ώρα, καθώς Ολυμπιακός και Αϊντχόφεν λύνουν απόψε τις διαφορές τους, για δεύτερη φορά, έχοντας ως παρακαταθήκη το 4-2 του πρώτου αγώνα. Αυτήν τη φορά, στο «Philips Stadion» και ο νικητής αυτής της διπλής μονομαχίας θα φύγει με ένα εισιτήριο για τους 16 καλύτερους του Europa League.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν και βρίσκονται στην Ολλανδία, με μόνο σκοπό να υπερασπιστούν το σκορ που έχουν υπέρ τους, αλλά σε καμία περίπτωση να μην «κάτσουν πάνω» στο αποτέλεσμα παίζοντας… πούλμαν. Το γράψαμε και το ξαναγράφουμε, καθώς δεν είναι στον χαρακτήρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να παίζει αμυντικά και με σύστημα… πούλμαν! Νομίζω, ξεκάθαρο…

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε έναν… κανονικό Ολυμπιακό, διόλου φοβισμένο, αλλά αρκετά έτοιμο για τη νίκη. Σχήμα 4-3-3 και άκρως επιθετικό σύστημα…

Φτάνει μονάχα, ο Θρύλος μας να είναι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος 100% επί 90′ αγώνα! Αυτό θα είναι το κλειδί για την αναμέτρηση και μετ’ έπειτα για την πρόκριση. Φυσικά, ένα γρήγορο γκολ θα κάνει τους παίκτες μας να… πετούν στο χορτάρι και θα δυσκολέψει αρκετά το έργο της ομάδας του Σμιντ. Ο οποίος βρίσκεται σε αρκετά δεινή θέση και θα κάνει τα πάντα για να εξουδετερώσει την ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός όμως καλείται να είναι… ΘΡΥΛΟΣ και ο συνήθης ΓΙΓΑΝΤΑΣ της Ευρώπης για την χώρα μας, την ιστορία του και τον κόσμο του!

Θρύλε μη μασάς, η δική σου ώρα είναι τώρα! Ολυμπιακάρα για την πρόκριση…