Κανονικά προπονήθηκε ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού και θα φωνάξει παρών στον πρώτο ημιτελικό με την ομάδα της Πάτρας.

Στην μάχη των ημιτελικών των πλέι – οφ ρίχνονται στον Ολυμπιακό κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας την Πέμπτη (18:00) στο ΣΕΦ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τη ίωση που το ταλαιπώρησε

Ξαφνική αποχώρηση για Έβανς – Χάνει τη «μάχη» της Μαδρίτης!
Ξαφνική αποχώρηση για Έβανς – Χάνει τη «μάχη» της Μαδρίτης!

Από την άλλη πλευρά εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, μετά από δύο προπονήσεις όπου έβγαλε μέρος του προγράμματος, έκανε την Τετάρτη το απόγευμα λίγο παραπάνω και ενδεχομένως να βρεθεί στην 12άδα για το ματς με τον Προμηθέα και να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής. Κάτι το οποίο θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν τη έναρξη της αναμέτρησης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24