Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας της Εουπεν με 1-0

Η Αντβέρπ, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης (16/9) για την 1η αγωνιστική του Europa League, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες και ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους.

«Χρυσός» σκόρερ για την Αντβέρπ ο Μίκαελ Φρέι. Στο 56’ εκτέλεσε το πέναλτι που είχε κερδίσει η βέλγικη ομάδα, ο τερματοφύλακας της Εουπεν, Χίμελμαν, απέκρουσε, αλλά ο επιθετικός της Αντβέρπ πήρε το… ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Ενα σημαντικό τρόπο για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, που είχε μείνει πίσω στη βαθμολογία, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες που έφερε με Σαρλερουά (1-1) και Λέουβεν (2-2).

Η νίκη της Αντβέρπ, ωστόσο, στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μπιορν Ενγκελς. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού χτύπησε στο 30’ και στο 33’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Αλμέιδα να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βέλγος τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του και εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς του Φαλήρου.