Ο Ολυμπιακός στο Βόλο που θα «κοκκινίσει» από χιλιάδες φίλους του που θα κατακλύσουν το γήπεδο

Κώστας Σαμοθράκης

Ευκαιρία να ξεχαστεί η τραγική βραδιά της περασμένης Πέμπτης είναι για τον Ολυμπιακό. Tο αυριανό παιχνίδι στο Βόλο. Όλο το βάρος πλέον μέχρι το ματς με την Τόπολα πέφτει στο πρωτάθλημα με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Aρχής γινομένης από αυτό στην Θεσσαλική πόλη.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Που θα φέρει την ηρεμία στην ομάδα και με τον Μαρτίνεθ στο πάγκο τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς.

Ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει μια ενδεκάδα φουλ επίθεση, τουλάχιστον με τις ενδείξεις που υπάρχουν, αλλά και τις απουσίες των Γιόβετιτς και Ποντένσε που δεν θα έχει στην διάθεση του. Μπιέλ και Γιώργος Μασούρας θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα με τον Ελ Κααμπί στην κορυφή και τον Κώστα Φορτούνη στο γνωστό του ελεύθερο ρόλο. Δίπλα του στα χαφ Έσε και Μαντί Καμαρά, ενώ στην άμυνα δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Φράιμπουργκ. Άλλωστε δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές για τον Μαρτίνεθ ειδικά στο κέντρο της άμυνας με τους Ρέτσο και Ντόι να παραμένουν στην ενδεκάδα και τους Ροντινέι και Ορτέγκα στα άκρα και φυσικά τον Πασχαλάκη κάτω από την εστία.

Το σημαντικό είναι ότι στην προσπάθεια για τη νίκη ο Ολυμπιακός θα έχει την συμπαράσταση περισσότερων από 6.000 φίλων του που αναμένεται να κατακλύσουν το Πανθεσσαλικο και να στηρίξουν την ομάδα τώρα στα δύσκολα. Απόδειξη ότι ο κόσμος δεν ξενερώνει, ξεχνάει την βαριά ήττα στην Γερμανία και συνεχίζει στηρίζει προπονητή και ποδοσφαιριστές παρά την απογοήτευση.