Με εκπλήξεις η 11άδα από τον Πορτογάλο τεχνικό κόντρα στην ΑΕΚ

Έτοιμος ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου ανακοίνωσε την 11άδα για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με εκπλήξεις η αλήθεια είναι.

Ο Μαρτίνς ξεκινάει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια. Ενώ η τριάδα των στόπερ μπροστά του θα αποτελείται από τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Μπα. Σε ρόλο δεξιού μπακ χαφ θα αγωνιστεί ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ενώ αριστερά, απόντος του Ρέαμπτσιουκ, θα πάρει θέση ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο ρόλο.

Στη μεσαία γραμμή ο Μαρτίνς επιλέγει να ξεκινήσει τους Εμβιλά και Καμαρά, αφήνοντας στον πάγκο τον κουρασμένο Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ενώ στην επίθεση αποφάσισε να μην παίξει με κανένα από τα «δεκάρια» του. Ο Φορτούνης θα είναι στον πάγκο, όπως και ο Βαλμπουενά, που αισθάνθηκε και μία ενόχληση στην προπόνηση του Σαββάτου. Με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τους Μπρούμα και Μασούρα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η 11άδα: Ζόσε Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα, Μασούρας, Ελ Αραμπί