Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στους ερυθρόλευκους στο ερχόμενο ματς της Κυριακής

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης (12/11 20:30) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και οι Αρκάδες όπως φαίνεται δεν είναι πλήρεις για το παιχνίδι που έρχεται.

Ο Ολυμπιακός θέλει το διπλό στην Τρίπολη οπωσδήποτε έτσι ώστε να μπορέσει να “ρεφάρει”. Μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον στο -4 από τον Παναθηναϊκό. 

Συγκεκριμένα, για το παιχνίδι της Κυριακής Μουνάφο και Ζουκάνοβιτς έχουν ήδη δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους. Ο πρώτος αποτελεί παίκτη – στυλοβάτη των Αρκάδων εδώ και χρόνια. Ο Ζουκάνοβιτς έμπειρος, βοηθά την άμυνα του Αστέρα και σημαντική η απουσία του σε ένα παιχνίδι κλειστό.

Στις απουσίες αυτές προστίθενται βέβαια και άλλα προβλήματα για τον Μίλαν Ράσταβατς. Αναλυτικότερα, ο Καρμόνα που αποβλήθηκε κόντρα στον Παναιτωλικό δεν θα είναι διαθέσιμος κόντρα στους ερυθρόλευκους. Επίσης, ο Σίτο θα λείψει από τους Αρκάδες για ακόμη ένα παιχνίδι. Αμφίβολη παραμένει ακόμη η συμμετοχή του Βίκο στο παιχνίδι, η οποία φαίνεται πως θα κριθεί την τελευταία στιγμή.