Η Καλλιόπη Μπεζαντέ κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην προηγούμενη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και προκρίθηκε στην τελική τετράδα του MasterChef 2022!

Για τους υπόλοιπους πέντε συμπαίκτες της ο δρόμος για μια θέση στην τελική πεντάδα του MasterChef 2022 περνά από την τελευταία δοκιμασία του Mystery Box, που αυτή τη φορά είναι γεμάτο συγκίνηση, μνήμες και αγάπη.

Οι αναμνήσεις είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες, που επηρεάζουν τη μαγειρική και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να φέρουν τις αναμνήσεις, που τους συνδέουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στα πιάτα τους.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ιουλία σε Ισίδωρο «Πουλήστε και πάμε στο Ελαιοτριβείο του Ιάκωβου!»
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ιουλία σε Ισίδωρο «Πουλήστε και πάμε στο Ελαιοτριβείο του Ιάκωβου!»

Σε αυτή τη δοκιμασία, ωστόσο, δεν θα είναι μόνοι. Η κουζίνα του MasterChef 2022 γεμίζει και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των διαγωνιζόμενων, που έρχονται να προσφέρουν την υποστήριξη τους και να τους εμψυχώσουν.

Οι επίδοξοι μάγειρες βάζουν τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν πιάτα γεμάτα αγάπη, να ξαναζωντανέψουν τις μαγειρικές τους αναμνήσεις και να διεκδικήσουν μια θέση στην τελική πεντάδα του φετινού διαγωνισμού.

Δυστυχώς, όμως, εκείνος ή εκείνη με την πιο αδύναμη προσπάθεια θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Ποιος ή ποια θα κλείσει οριστικά την πόρτα του MasterChef 2022 στο τέλος της ημέρας;

Πηγή: gossip-tv.gr

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα… «χαρακώνεται» για τον Στάθη, αλλά…
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Δήμητρα… «χαρακώνεται» για τον Στάθη, αλλά…
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24