Ο Πέδρο Μαρτίνς, στα πρώτα του λόγια με το ξεκίνημα της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας, στάθηκε και τόνισε, στο ότι στόχος είναι το νταμπλ!

Την Τρίτη (18/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν 2020-21, στο Ρέντη, με τους παίκτες να συγκεντρώνονται για πρώτη φορά.

Φυσικά, από την περασμένη σεζόν εκκρεμεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο οποίος έχει οριστεί για τις 30 Αυγούστου, ενώ θα υπάρχει αρκετή πίεση, αφού θα έχουν μεσολαβήσει λίγες ημέρες από την έναρξη της προετοιμασίας. Και φυσικά, λείπουν και σημαντικότατες μονάδες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, στα πρώτα του λόγια, στάθηκε πως η ομάδα μας θέλει το ντάμπλ. Τους τόνισε τη σημαντικότητα του τελικού!

Δείτε τα όσα γράφτηκαν στο ΦΩΣ, πως είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη του ομιλία στο Ρέντη:

«Καλώς ήρθατε όλοι. Ξεκινάμε τη νέα σεζόν και αρχίζουμε σήμερα την προετοιμασία μας. Θέλω να σας πω ότι θα παίξουμε ένα φιλικό παιχνίδι και έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Είναι ένα τρόπαιο που θέλουμε να το κατακτήσουμε και για αυτό το ματς θα προετοιμαστούμε. Δεν έχουμε περιθώρια, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και σοβαρά».