Σαφώς χαρούμενος από την εμφάνιση των παικτών φάνηκε να είναι ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει την προσοχή στα επίσημα παιχνίδια που ακολουθούν

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει ακόμα χρόνος ώστε να βελτιώσουν ορισμένα πράγματα για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε στο Mega TV ότι υπάρχει χρόνος ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να είναι αυτοί που πρέπει στα παιχνίδια με τη Νέφτσι:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μας, αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ο στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι σε μία εβδομάδα. Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που είχε ο Άρης και δεν είμαστε ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση. Αλλά έχουμε μία εβδομάδα καιρό για να προετοιμαστούμε και φτάσουμε στην κατάσταση που θέλουμε».

Όσον αφορά την προσεχή αντίπαλό του Ολυμπιακού, ο Μαρτίνς ανέφερε:

«Γνωρίζουμε τη Νέφτσι από το Αζερμπαϊτζάν, γνωρίζουμε ότι έχει ενδιαφέρονται παίκτες και η πρόκριση δεν θα είναι εύκολη. Αλλά θα προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες όσο καλύτερα μπορούμε».